Startpagina‎ > ‎

Expertise

Advies & Procesmanagement

Soils is actief in alle facetten van onze leefomgeving.
 
Van landelijk gebied, stedelijke ontwikkeling, bouw- en vastgoedzaken tot dijkveiligheid. In een samenleving met veel verschillende belangen is het soms een hele uitdaging om tot een voor alle partijen efficiënte en aanvaardbare situatie te komen; voor bevoegd gezag, de initiatiefnemer én de uitvoerende partij. Hier ligt de kracht van Soils. Soils inventariseert voorafgaand aan het initiatief alle mogelijke risico's en adviseert u hoe u hiermee om kunt gaan.
 
 
 

Innovatie & Duurzaamheid

 
Vaak wordt het milieu gezien als kostenpost. U loopt daardoor veel mis! 
 
Aandacht voor het milieu kan u geld besparen of zelfs opleveren, zeker als u uw processen verduurzaamd. Soils verzorgt op kundige en efficiënte wijze dit milieuadvies. Soils werkt graag mee aan een duurzame bedrijfsvoering van uw organisatie. Uiteraard altijd in nauw overleg met u als opdrachtgever.

Kwaliteitsdenken, Communicatie & Coaching 

 

Jose van de Griendt implementeert kwaliteitsdenken en maakt daarmee de mens in een organisatie bewust van zijn vermogen om als individu bij te dragen aan een hoger niveau van kwaliteit.

Communicatie is één van de belangrijkste succesfactoren bij het welslagen van een project.

Er wordt te vaak vanuit de techniek gedacht en gecommuniceerd. Het is lastig om dit weer af te leren. Maar het kan wel. Soils geeft (in-company) trainingen aan uw adviseurs, zodat zij het uw klanten makkelijker maken.